top of page

ma 06 nov

|

De locatie wordt later bepaald

Houtbouwcursus

Doel van de houtbouwcursus is om de kennis over houtbouw te vergroten, zodat corporatie goed kunnen afwegen of en op welke wijze met hout gebouwd kan worden.

Houtbouwcursus
Houtbouwcursus

Tijd en locatie

06 nov 09:30 – 16:00

De locatie wordt later bepaald

Het event

Doel van de cursus houtbouw

De aandacht voor houtbouw neemt sterk toe omdat deze bouwwijze in belangrijke mate kan bijdragen aan de ambities van corporaties op het gebied van klimaat en circulariteit. Doel van de cursus is om de kennis over houtbouw te vergroten, zodat corporatie goed kunnen afwegen of en op welke wijze met hout gebouwd kan worden. Cursusleiders Michelle Stede en Mark Kemna gaan in op de meest toegepaste houtbouwtechnieken, op relevante wet- en regelgeving, kosten van houtbouw en wat het feitelijk betekent om opdrachtgever te zijn van een houtbouwproject. Ze bespreken ook welke consequenties bouwen met hout heeft voor huurders. Als vervolg op deze cursusdag bezoeken we (in overleg en op een nog te bepalen datum) een fabriek waar houten woningen worden geprefabriceerd.

Houtbouwcursus op een rijtje

• Maandag 6 november 2023 van 09:30 tot 16:00 uur

• De cursus wordt georganiseerd door FSC Nederland binnen het project 'HOME for the future'. Meer informatie daarover vind je hier: https://www.homeforthefuture.org/cursus 

• Er is plek voor 20 collega’s

• Reageer vóór 1 oktober door je in te schrijven op via deze pagina

• Bij voldoende interesse gaat de houtbouwcursus door. Hiervan ontvangen de ingeschreven collega’s een bericht

Event delen

bottom of page