top of page

Dag van de Circulariteit

Op donderdagmiddag 20 juni organiseerden Renda en RWU de 'Dag van de Circulariteit'. Een middag, waarin ideeën, kennis en ervaringen over duurzaamheid en circulariteit werden gedeeld.


De middag stond garant voor: interactie, discussie en nieuwe kansen verkennen. De sprekers waren Cécile van Oppen van Copper8 en Nienke Binnendijk en Thijs Müller van Building Balance. Daarnaast konden de aanwezigen kiezen om twee van vier deelsessies bij te wonen. De vier deelsessies waren: BioBased renoveren met een menukaart – Hazenberg; Woningbouw in hout – Centrum Hout; Circulaire Volwassenheid van jouw organisatie - Route Circulair en Kunststoffen in de bouw, waar beginnen we? - Provincie Zuid-Holland.


Met dank aan de sprekers en samenwerkingen: Renda: Elleke van de Westeringh, Myrtle Matthijssen, Yvette Vierhout en Wikke Peters. De sprekers: Remco de Maaijer, Copper8: Cécile van Oppen, en Building Balance: Nienke Binnendijk en Thijs Müller. De deelsessies: Hazenberg | TBI: Iris Van Uden en Bart Deetman, Centrum Hout: Eric D. de Munck, Route Circulair: Brigitte Casander, en Provincie Zuid-Holland: Bowine Wijffels en Jessica Broeders.
Kommentare


bottom of page