top of page

Energie Bespaar Game

Bo-Ex is op zoek naar u! We zoeken kandidaten om mee te spelen met een heel nieuw spel, waarbij u samen met buurtgenoten leert hoe u energie kunt besparen. Dus schrijf u in en speel (gratis) mee tussen 2 oktober en 13 november 2023.


Waarom meedoen met de Energie Bespaar Game?

U leert hoe u makkelijk en op een leuke manier energie bespaart, door mee te doen aan het online spel. Deze nieuwe game maakt samen energie besparen leuk! En er zijn ook nog prijzen te winnen! Dus doe mee!


Wat & hoe?

U speelt de Energie Bespaar Game 6 weken lang (van 2 oktober tot en met 13 november 2023), online, dus met uw telefoon, tablet of computer. Iedere week staat in het teken van een nieuwe uitdaging. Een spel duurt wekelijks 30 tot 60 minuten. U kunt iedere week een weekprijs winnen. En aan het einde van de zes weken is er een hoofdprijs te winnen. Ondertussen leert u hoe u in uw woning en met uw gedrag het beste energie bespaart. U kunt gratis meedoen.


Duurzaam wonen voor iedereen

Bo-Ex is altijd bezig om huurwoningen te verbeteren en duurzamer te maken. Dat doen wij bijvoorbeeld door groot onderhoud en verbeteringen. Bo-Ex zet zich in voor een duurzame woning binnen handbereik, voor iedereen.


Kijk voor meer informatie op onze website en schrijf u in!

Er zijn leuke prijzen te winnen en wie weet gaat u ook nog energie besparen met alle tips die u krijgt als u het spel meespeelt! Dus, doe mee! Klik hier om meer te lezen op de website van Bo-Ex.

Comments


bottom of page